پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: بازیکن باید الگوی اخلاقی باشد نه اینکه بدنش را خط خطی کند و با این کار در زمین ادعای تعصب داشته باشد.
حسن روشن در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ، درباره پیوستن محمد دانشگر، مدافع استقلال به سپاهان و حرف و حدیثهایی که درباره رقم قرارداد او مطرح میشود، اظهار داشت: بحثهایی مطرح شده که این بازیکن با رقم 18 میلیارد تومان قرارداد بسته است. اگر کسانی در باشگاه استقلال گفتهاند این مبلغ را نمیدهیم، درست گفتهاند. آدم باید پول مُفت داشته باشد که بخواهد این مبلغ را به بازیکن بدهد. به جای این ارقام، یک میلیارد تومان برای رده پایهها اختصاص دهند تا از دل آن بازیکنانی مثل مجتبی جباری، آندرانیک تیموریان و ... معرفی شوند.
چرا به سپاهان پول میدهند ولی به تیمهای دیگر نه؟
وی با انتقاد از ارقامی که به بازیکنان در بازار نقلوانتقالات پرداخت میشود، تصریح کرد: چطور وزارت صنعت، معدن و تجارت به سپاهان که تحت پوشش این وزارتخانه است، پول میدهد ولی به تیمهای تحت پوشش دیگر وزارتخانهها نمیدهد؟ بودجه باشگاهها باید نظاممندی درستی داشته باشد. آیا نباید این مبالغ برای بچههای مردم خرج شود؟ چرا باید کاری کنند که دلالها سود ببرند؟
قیمت پیراهن استقلال و پرسپولیس 10 میلیارد تومان است
پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد: 5 میلیارد هم به یک بازیکن برسد، باید کلاهش را به هوا بیندازد چون درصدی از این قرارداد به دلال، مربی یا مدیرعامل میرسد. در فوتبالمان از این چیزها میبینیم ولی نمیتوانیم اسم بیاوریم. حداقل قیمت پیراهن استقلال و پرسپولیس 10 میلیارد تومان است و بازیکن بداند دو میلیارد تومان هم در این تیمها بگیرد برایش کافی است. متأسفانه استقلال و پرسپولیس سکوی پرتاب بازیکنان شده تا قیمتشان را برای دلالها و خودشان بالا ببرند.
چرا قرارداد بازیکن 22 ساله یکساله است؟
روشن ادامه داد: باشگاه استقلال باید با هوادارانش صحبت کند و بگوید میخواهیم دو، سه سال جوانگرایی کنیم و تیم رده امید را به مسابقات بفرستیم تا برای سه، چهار سال دیگر هم تیم قوی بسازیم و بازیکن صادر کنیم. چرا باید قرارداد بازیکن 22 ساله یکساله بسته میشود که امروز بخواهد دنبال جدایی باشد؟ اینها کار دلالها است تا هر سال با کمک مدیران قیمت او را بالا ببرند و به اهدافشان برسند. منظور من مصطفی آجورلو نیست چون از او شناخت داریم اما یکسری مدیران و مربیان در قراردادها شریک هستند.
بازیکنی نیاورید که دنبال تتو باشد
وی یادآور شد: باشگاه استقلال نه برنامهاش را اعلام میکند و نه میگوید چه چیزی میخواهد. خودشان بدون مشورت مربی خارجی استخدام کردند و نگفتند بر چه اساسی انتخاب شده است. ما این مربی (ریکاردو ساپینتو) را نمیشناسیم ولی متوجه مسخرهبازیهایش شده و آن را دیدهایم. روی سَر در باشگاه زدهاند «فرهنگی - ورزشی». به یک مدیر استقلال گفتم کار فرهنگی یعنی چه که گفت آیا بهتر از این میخواهید که در ایام محرم یا دیگر مراسم شئونات را رعایت میکنیم؟ به او گفتم معنای کار فرهنگی فقط این نیست. شما باید بازیکنی بیاورید که از نظر اخلاقی الگو باشد نه اینکه تَتو کند و در زمین ادعای تعصب داشته باشد.
آرایش میکنند و ادعای تعصب هم دارند
پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تصریح کرد: بازیکن استقلال و پرسپولیس باید از دل آکادمی بیرون بیاید و تنها یکی دو بازیکن در نقلوانتقالات جذب کند نه اینکه بازیکنی بگیرند که یکی دو سال در استقلال بازی کند و سپس تتوهای بدنش را نشان دهد. خطی خطی کردن بدن نشان دهنده تعصب نیست. در گذشته فدراسیون فوتبال خالکوبی بازیکنان را ممنوع کرده بود و اشکان دژاگه بازیکن سابق تیم ملی همیشه با این موضوع مواجه شد که نمیتواند به خاطر خالکوبیهایش بازی کند. در گذشته جوانان هیکلی خالکوبی میکردند و در زمان پیری پشیمان میشدند و به دنبال اسید بودند تا خالکوبیهایشان را پاک کنند. امروز بازیکن علاوه بر اینکه بدنش را خط خطی میکند با آرایش وارد زمین میشود و ادعای تعصب هم دارد.
انتهای پیام/